http://www.wannawatches.com

Üniversite Öğrencilerine KOSGEB Destekleri Anlatıldı. » Kamu BilgiKamu Bilgi

23 Nisan 2024 - 14:04

Üniversite Öğrencilerine KOSGEB Destekleri Anlatıldı.

Üniversite Öğrencilerine KOSGEB Destekleri Anlatıldı.
Son Güncelleme :

01 Mart 2017 - 14:31

KOSGEB, İŞKUR, AB Bilgi Merkezi, MYK Europass Merkezi, Türkiye Ulusal Ajansı ve Ankara Kalkınma Ajansının Avrupa Birliği desteği ile yürüttüğü “Genç İstihdamının Artırılması için Ankara Girişimcilik Ekosisteminin Geliştirilmesi Projesi” adlı etkinlikte stantlar açarak üniversite öğrencilerine ilgili yayınlarını dağıttı ve sundukları hizmetlerle ile ilgili bilgiler verdi.

Dezavantajlı Öğrencilerin Desteklenmesi Projesi (DEZÖDES) kapsamında düzenlenen Gençlik Paneli, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın katılımıyla Ankara Green Park Otel’de gerçekleşti.

Gençlerin kariyer planı yaparken ve iş ararken yaşadıkları zorlukları ilgili kurumlarla paylaşabilmeleri için düzenlenen etkinliğe ayrıca Avrupa Birliği Türkiye Temsilcisi Fronçois Begeot ve KYK Genel Müdürü Sinan Aksu da katıldı.

Üniversite öğrencilerinin panelist olarak katıldığı etkinlikte istihdam politikaları ile ilgili çalışan kurum ve kuruluşların temsilcileri gençlerin görüş ve önerilerini dinleyerek ilgili konulardaki sorularına cevap verdi. Gençler Panelde kariyer planlaması yaparken yaşadıkları zorlukları tartıştı. Programa NTV sunucusu ve editörü Erhan Ertürk moderatörlük etti. Programda ayrıca inovasyon uzmanı Gökhan Yücel de tema konuşmacısı olarak yer aldı ve eğitimde inovasyon konulu bir sunumda bulundu.

Panelin açılış konuşmaları sırayla Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Sinan Aksu, Çalışma ve Güvenlik Bakanlığı AB Mali Yardımlar Daire Başkan V. Burak Çağatay Doğan, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Ekonomik ve Sosyal Kalkınma Bölüm Başkanı, Müsteşar François Begeot ve Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tarafından yapıldı. Panele ilgili kurumlardan, üniversitelerden çok sayıda yetkili ve 150’den fazla üniversite öğrencisi katıldı.

kaynak: kosgeb.gov.tr

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN