http://www.wannawatches.com

İç Savaş Çığırtkanlarına Pirim vermeyin » Kamu BilgiKamu Bilgi

16 Nisan 2024 - 13:47

İç Savaş Çığırtkanlarına Pirim vermeyin

İç Savaş Çığırtkanlarına Pirim vermeyin
Son Güncelleme :

04 Ocak 2017 - 23:36

Bugünlerde kahvelerde, üniversitelerde, eğlence mekanlarında, toplu taşıma yerlerinde bazı kişilerin AK Parti karşıtlığı gibi görünen ancak öyle olmayan provakatif eylem çığırtkanlığı açıkça görülmektedir.

Bu kişiler değişik yerlerde ezberinden bildiri okuyarak sanki isyan ediyormuş gibi görüntü vermekte, gidişatın daha da kötüleşeceği gibi söylemlerle halkı direnişe çağırmaktadır. Oysa ki planlı bir eylem olan bu konuşmaların iç savaş çığırtkanlığından başka birşey olmadığı, terör örgütlerinin yeni bir taktiği olduğu açıkça görünmektedir.

Bu gibi durumlarda halkımızın daha temkinli olmaları ve bu konuşmacılara alkış tutarak emellerini yerine getirmelerine imkan verilmemelidir. Halkımızın birlik ve bütünlüğü bu kişelere kalmış değildir. Halkımız zaten gerekli tepkiyi seçimlerde göstermekte ve istediği kişiye ülkeyi yönetme hakkını kendi vermektedir.

Halk arasında korku yaymak, kin ve düşmanlığa sevketmek, bölücülük yapmak gibi emeli olan bu kişileri, 155’i arayarak Türk Polisine teslim etmek vatani bir görevimizdir.

kamubilgi.com